Vakantie aan zee

Ben je ook al aan het dromen van de zomervakantie? Zeker als het zonnetje schijnt en het al heerlijk warm begint te worden, gaat het vaak kriebelen en wil je een zomervakantie boeken. Op dit moment is het niet zo eenvoudig om na te denken over op vakantie gaan. Misschien ben je gewend om naar het buitenland te vliegen, maar mag je al naar het buitenland vliegen tijdens de zomer? Of misschien wil je dit jaar gewoon lekker in eigen land op vakantie. Een heel leuk alternatief is natuurlijk een huisje op het strand huren en daar hoef je niet voor naar het buitenland. Langs de Nederlandse kust vind je heel wat plaatsen waar je een huisje op het strand huren kunt.

Een droombungalow aan zee

Een vakantie aan zee is altijd leuk en er zijn genoeg vakantieparken te vinden in de buurt van de zee. Maar wat als een huisje op het strand huren mogelijk zou zijn? Niet vlak bij het strand of in de buurt van het strand, maar echt op het strand, zodat je als het ware wakker wordt met je voeten in het water. Klinkt dat niet romantisch? Gezellig met zijn twee├źn een weekendje weg om even helemaal tot rust te komen op het ritme van de golven. Heerlijk op je blote voeten wandelen op het strand en te genieten van het ontbijt, terwijl je uitkijkt over zee. Dineren kun je in een paviljoen of restaurant op de dijk, waar je de zon aan de horizon onder ziet gaan en smult van verse vis of garnalen op je bord.

 

Overnachten op het strand

Een huisje op het strand huren biedt je alle accommodatie die je nodig hebt om een comfortabele vakantie door te brengen. Ze zijn voorzien van een douche en toilet en de open keuken heeft een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Doordat er twee slaapkamers zijn en een slaapbank in de woonkamer, kun je met wel 6 personen de tijd van je leven beleven.

 

Een paradijs voor kinderen

Ook de kinderen genieten met alle teugen van een huisje op het strand. Het strand is een waar speelparadijs voor hen, want ze kunnen bijvoorbeeld schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, achter de meeuwen aanrennen, over de palen lopen, krabbetjes vangen en met goed weer heerlijk in de golven spelen.

 

Avontuur gegarandeerd voor tieners

Ook aan de tieners is gedacht, want naast het duiken in de golven, kunnen ze met een surfschool in de buurt hun skills op de surfplank verbeteren of leren kitesurfen met een professionele lesgever. Avontuur gegarandeerd.

 

Gezelligheid voor het hele gezin

Vanuit je huisje op het strand kun je ook allerlei uitstapjes maken met het hele gezin naar een van de grotere steden, lange strandwandelingen maken of fietsen in de duinen. Bovendien kun je bij een manege een paard huren en te paard het strand en de duinen verkennen met elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.