Herenkapper Rotterdam Centrum

 

Met de nieuwe baardmode en de haartrends die vandaag de dag “in” zijn bij de mannen, zijn de herenkappers populairder dan ooit.

De herenkapper ziet wekelijks zijn cliënteel stijgen en dat hebben we te danken aan de hype die al een aantal jaar bij de mannen woedt, de baarden.

 

Modetrend baarden en de bijhorende baardverzorging

 

Mannen en baarden, het neemt ons terug mee in de tijd. Denkend aan het liedje van Jan, Piet, Joris en Corneel, ook mannen met baarden, die gingen varen. Niettemin de mannen met baarden zijn terug en ze zijn met velen. De trend is overgewaaid uit Amerika. Een baard laten staan is één ding, maar de baard verzorgen, trimmen of bijknippen, is al een heel ander ding.

 

Barbier of herenkapper Rotterdam Centrum geeft advies

 

En dan komt natuurlijk de herenkapper die meestal ook de nodige skills heeft als barbier in baardverzorging. De meeste mannen hebben geen flauw idee hoe ze een baard moeten verzorgen. Daarom schakelen voor hun gemak de herenkapper Rotterdam Centrum in. Een bezoekje aan de kapper /barbier zorgt weer voor een gezonde baard. En de mannen zelf kunnen weer een aantal weken genieten van hun weelderige haarbos.

Vroeger ging de man als eens langs bij de barbier / herenkapper om zijn baard te scheren. Maar meestal gebeurde dit enkel voor speciale gelegenheden zoals een feest of evenement.

 

Ontelbare verzorgingsproducten voor baard en snor

 

Door de nieuwe trend, hebben de meeste herenkappers ook de bijhorende opleidingen voor verzorging en snit baard. Het gaat hier zelfs niet meer over een gewone stoppelbaard maar een heuse, volle baard waar menig man jaloers op is. De herenkapper is op de hoogte van de laatste nieuwe verzorgingsproducten die hij kan gebruiken om jouw baard in model te brengen. Je baard krijgt de verzorging en aandacht die hij verdient. Om de paar weken langs gaan bij een herenkapper Rotterdam Centrum en je baard is steeds tot in de puntjes verzorgd.

 

Een goed verzorgde baard is een must deze tijd. Je hoeft enkel en alleen maar tijdig bij de herenkapper langs te gaan. Het verzorgingsadvies krijg je erbij, gratis en voor niks. Geen nood, tijdig een afspraak boeken en je hoeft zelf niet op jacht naar de verzorgingsproducten aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *