Boomstamtafel kopen Zoetermeer

 

Elk jaar zien we nieuwe trends op het gebied van interieur. Wat we voorgaande jaren zagen was een flinke opmars in de volgende interieurstromen:

– Minimalisme

– Scandinavisch design

– Industrieel

– Hout en robuust

Dit jaar worden veel van deze stromingen gecombineerd. Je mag weer stoere meubels hebben in je interieur. Meubels die een statement maken. Eén van deze items is de boomstamtafel. Een boomstamtafel is een echte eyecatcher in je interieur. Deze robuuste tafels worden gemaakt van boomstammen en geven een fijne vibe in je huis. Het tafelblad is altijd van een boomstam gemaakt. De tafelpoten kunnen ook van andere materialen gemaakt worden. Zo kun je kijken wat het beste bij jou en jouw stijl past.

 

Een boomstamtafel met houten poten

Wanneer je kiest voor een boomstamtafel kopen met houten poten ga je voor een robuuste look. De tafel kan snel massief en zwaar ogen. Dit kan heel mooi staan in interieurs waar veel aardse kleurtinten in terugkomen. Denk hierbij aan veel geel, bruin en terra. Dit soort tafels staan mooi in grotere ruimtes. Als je wat kleiner woont en er een massieve tafel neerzet kan dit de ruimte nogal verkleinen. Probeer dit te voorkomen.

 

Een boomstamtafel met metalen poten

Een boomstamtafel met metalen poten is de perfecte combinatie van de houtstijl en de industriële stijl. De twee stromingen komen hier samen. Je hebt het stoere en het robuuste uit de houtstijl en door metalen poten krijgt je tafel ook een industriële look. Door de combinatie van verschillende texturen en materialen zal je boomstamtafel ook luchtiger en minder massief ogen. Deze boomstamtafel past in verschillende interieurs en kan perfect gecombineerd worden met verschillende kleurenpaletten.

 

Boom en staal Zoetermeer

Ben je opzoek om een boomstamtafel in de omgeving van Zoetermeer te kopen, kijk dan eens bij Boom en Staal. Bij Boom en Staal kun je de mooiste designs terugvinden! Alle tafels zijn tevens duurzaam en zijn gemaakt van kwalitatief goed hout. Bij Boom en Staal wordt er gewerkt met lokale producten en lokaal gekapt hout. In de houtindustrie wordt er helaas vaak een beroep gedaan op de natuur in het regenwoud en daar zijn ze bij Boom en Staal fel op tegen.

 

Dus ben jij opzoek naar je nieuwe boomstamtafel, neem dan snel een kijkje bij Boom en Staal in Zoetermeer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *