Bach Bloesem Roosendaal

 

Ben je opzoek naar Bach bloesem therapie in de omgeving van Roosendaal dan moet je zijn bij de praktijk Gezonde Variatie. Bij praktijd de Gezonde Variatie specialiseren ze zich in deze vorm van therapie. De praktijk is van Ursela Heeren. Ursela Heeren heeft ruime ervaring als gezondheidsadviseur en werkt al jaren als Bach bloesem consulent. Bij Ursela Heeren ben je in goede handen en ze zal er samen met jou aan werken dat jij straks weer vol energie in het leven staat. Om dit te bereiken moet je balans hersteld worden. Je balans kan door veel verschillende factoren verstoord zijn. 

De verstoring van de balans kan een samenhang van verschillende situaties zijn. Je kunt spanningen hebben op werk, of thuis, of misschien zelfs een combinatie van beiden.

Ook kan het zo zijn dat er een ingrijpende gebeurtenis jou totaal uit je balans heeft gebracht. Denk hierbij aan een relatie die overgaat, een dierbare die overlijdt of een ander probleem in de relationele sfeer. Je voelt je hierdoor ineens heel ‘raar’. Je voelt je niet ziek maar tegelijkertijd voel je je ook niet goed. Je zit niet lekker in je vel. Je bent heel onrustig en vindt het moeilijk om positief te blijven denken. Dit terwijl je normaal een hele positieve mindset hebt. Daar is nu weinig van terug te vinden. Je voelt je somber en hebt weinig energie. Het kan zijn dat deze klachten tijdelijk zijn, dan gaan ze meestal vanzelf ook over. Houden deze klachten langer aan, dan is er werk aan de winkel. De klachten gaan niet vanzelf over, je moet ze gaan aanpakken. En precies dat kan met Bach bloesem therapie.

 

Het is enorm belangrijk dat je dit probleem aanpakt, hoe langer de klachten aanhouden, hoe meer ze ook kunnen worden versterkt. Er kunnen fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijn, vermoeidheid en gewrichtspijn. Je kunt er ook mentale klachten door krijgen zoals depressieve gevoelens en paniekaanvallen.

Dit kan je allemaal aanpakken onder begeleiding van Ursela Heering en de Bach bloesem therapie.

 

Tijdens de therapie wordt er gebruikt gemaakt van vloeibare bloesem tincturen. Hierdoor zal de gezondheid in je lichaam zich weer gaan herstellen. Er komt geen chemische medicatie aan te pas, je balans wordt op een natuurlijke wijze herstelt.

Tevens word je een gezonde levensstijl aangemeten. Dit gaat onder andere ook door middel van het aanpakken van je huidige voedingspatroon. Je krijgt een aangepast dieet en kan zelfs een kookworkshop in de praktijk in Roosendaal volgen. Door de combinatie van het aanpakken van je voeding en het werken met Bach bloesem Roosendaal zal je merken dat je je langzaam maar zeker weer beter gaat voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *