Tapijtreiniging Reiniging (perzische tapijten)

Als er een product is dat gedurende de jaren ontzettend (vaak niet eens duidelijk zichtbaar) vuil wordt, dan is het wel een tapijt dat bij je in de woonkamer ligt te pronken. Alleen met de beste tapijtreiniging krijg je je tapijt weer heerlijk fris. Reiniging van Perzische tapijten is ook geen overbodige luxe na verloop van jaren. Vaak is er een directe aanleiding om te kiezen voor tapijtreiniging Reiniging, eigenlijk zou je eens in de zoveel jaar moeten besluiten voor tapijtreiniging te kiezen. Behalve vuil dat zich ophoopt krijgen de meeste tapijten gedurende de jaren ook nare geurtjes om verschillende redenen.

 

Specialist checkt de kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen

Voor er überhaupt gereinigd wordt en er sprake is van tapijtreiniging, vindt altijd eerst een voorinspectie plaats. De specialist in tapijtreiniging let dan speciaal op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen aan het tapijt. Aan de hand van de bevindingen van de expert wordt ook meteen de manier van behandeling bepaald. Uiteraard wordt altijd op een zo veilig mogelijke wijze gereinigd. Tapijtreiniging en reiniging van Perzische tapijten wordt uitgevoerd door specialisten met ervaring die daarbij gebruik maken van veilige reinigingsmiddelen, reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en ongevaarlijk zijn voor kleine kinderen en ook huisdieren.

 

Behalve vuil ook nare geurtjes

Een tapijt krijgt heel erg veel voor de kiezen. Behalve het reguliere vuil dat zich met de jaren ophoopt in een tapijt, wil het nog wel eens gebeuren dat je huisdier per ongeluk de urine laat lopen, dat mens of dier een keer overgeeft op een tapijt of dat je baby of huisdier wat ontlasting verliest. Behalve vlekken levert dit nare geurtjes op. Bij tapijtreiniging worden ook deze nare geurtjes verwijderd en ruikt je tapijt weer helemaal fris, naast dat het tapijt weer hygiënisch schoon is.

 

Tapijt wordt machinaal geklopt waardoor los en droog vuil verdwijnt

De specialist haalt het kleed bij je thuis vandaan om te reinigen, nadat dus eerst een uitgebreide voorinspectie plaats heeft gevonden. Daarna wordt het tapijt machinaal geklopt, iets dat vaak met luchtblazers gebeurt. Door te kloppen verdwijnt los en droog vuil al meteen uit het tapijt. Vervolgens vindt grondige tapijtreiniging plaats en worden vlekken op veilige wijze behandeld en verwijderd. Blijkt na het spoelen dat bepaalde vlekken hardnekkig zijn, dan vindt er extra vlekbehandeling plaats. Vervolgens is het nog een kwestie van drogen en verpakken en wordt het tapijt na deze complete tapijtreiniging weer bij je thuis afgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *