Individuele Rondreis Andalusië

Altijd al een andere kant van Spanje willen ontdekken? Reis dan dit jaar af naar het exotische Andalusië. Andalusië is de perfecte bestemming om vakantie te vieren, het heeft alles wat je tijdens je vakantie zal willen. Natuur, zon, zee en strand. Het is een bijzonder stukje Spanje dat zeker gezien mag worden. Andalusië heeft heel erg veel te bieden en is de perfecte bestemming voor een rondreis. Of je hier nu een week doorheen reist of een maand, je zult je er nooit vervelen. Er is altijd wel weer wat nieuws om te zien, te eten, te bewonderen of te ervaren. Je individuele rondreis door Andalusië zal een hele mooie ervaring zijn en we durven te garanderen dat het niet de laatste keer zal zijn dat je deze omgeving zal bezoeken.

 

Ontdek Zuid Spanje

Andalusië is een provincie in het zuiden van Spanje. Het is een heel mooie provincie waarbij een grote groep reizigers zich thuis zal voelen. Wil je een onderdompeling in de Spaanse cultuur en taal, dan zit je goed in Andalusië. Wil je het Andalusische lokale leven ontdekken en genieten van de gastvrijheid en overheerlijke Spaanse tapas? Ook dan zit je goed in Andalusië. Ook kun je hier danslessen nemen om de flamenco onder de knie te krijgen. Geen zin om zelf de dansvloer op te gaan, dan bezoek je toch gewoon een flamenco dansvoorstelling.

 

Een grote must wanneer je Andalusië bezoekt is het huren van een auto. Dit kan je heel makkelijk op het vliegveld regelen. Wanneer je een auto hebt gehuurd kun je je heel makkelijk door Andalusië begeven. Het is aan te raden een rondreis te maken waarbij je zo veel mogelijk verschillende kanten van Andalusië zal zien. Combineer de natuur met grote steden. De Jardines de Cuenca is een must bezoek spot. Deze prachtige stadstuin biedt de perfecte ontsnapping aan alle drukte van de steden aan. Neem een boek mee en lees onder de tropische bomen, al genietend van al het moois om je heen.

Ook de grote steden zijn je bezoek meer dan waard. Deze steden mag je in ieder geval niet overslaan: Sevilla, Granada, Cadiz, Jerez de la Frotera, Malaga en Cordoba. Je zult er je ogen uitkijken. Al deze steden liggen op max 2,5 uur rijden van elkaar af waardoor het heel toegankelijk is om deze tijdens je vakantie te bezoeken. Elke stad heeft zo zijn eigen charme. Vooral Malaga en Cordoba zijn een grote favoriet onder Nederlandse reizigers. Dit zijn kustplaatsen die ook een stedelijke binnenstad hebben. Het beste van beide werelden in één stad!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *